Kinderfeestjes

verjaardagsfeestje
verjaardag paarden

Bij BuitenGewoon kunnen kinderen, die al dan niet een begeleidingstraject lopen bij ons, hun vriendjes en gezin uitnodigen voor het vieren van hun verjaardag. Is uw zoon of dochter tussen de 5 en de 12 jaar en geeft hij/zij graag een feestje waarbij er in de buitenlucht geravot kan worden, dan ben je aan het juiste adres. Ook voor kinderen met extra ondersteuningsnood kunnen we een feestje-op-maat in elkaar steken.


Op ons gezellige, kindvriendelijk domein kunnen kinderen naar hartlust spelen en genieten van de dieren. Wij voorzien een actief programma van ongeveer 3 uur, vol spelletjes en dierenplezier.


Hoe ziet de dag er uit en wat zijn de mogelijkheden?
We hanteren voorlopig dit standaard pakket voor de verjaardagsfeestjes. Neem gerust contact op om verdere mogelijkheden te bespreken en je eigen feestje samen te stellen.


Een BuitenGewone verjaardag

We starten het feestje op het domein. Er is tijd voorzien om alle gasten te laten toekomen, te verwelkomen en de cadeautjes opzij te zetten. Daarna verdelen we ons in twee groepjes, waarbij de ene aan de slag gaat met het verzorgen van de dieren en het poetsen van de paarden. Het andere
groepje kan zich ondertussen amuseren met spelletjes, knutselen of boerderijspelen. Wanneer de eerste groep klaar is, wisselen we om.


Wanneer de twee groepen hun pony gepoetst hebben, is er tijd om de cadeautjes open te maken. Ondertussen wordt er een pony opgezadeld, zodat elk kind er beurtelings een ritje op kan maken. Dit kan op het domein zelf of langs de wandelpaden in het bos. Ook spelletjes te paard zijn een optie. We sluiten af met iets lekkers. Er kan gekozen worden voor pannenkoeken of hotdogs. Dit zit mee in de prijs inbegrepen. Ook water wordt onbeperkt voorzien, frisdrank is zelf mee te nemen. Taart of andere lekkernijen kunnen zelf meegebracht worden. Bepaalde allergieën of intoleranties dienen op
voorhand doorgegeven te worden.


Duur: +/- 3u Prijs: € 160 voor een groep van max. 10 kinderen
+ € 40 per extra uur

Praktisch
o Kinderen mogen enkel bij de paarden met gesloten schoenen. Sandalen zijn niet toegestaan.
o Wanneer iemand op het paard gaat, krijgt hij/zij een ruiterhelm op. Deze zijn voorzien, maar een eigen helm meenemen mag ook natuurlijk.
o Kinderen zijn tijdens het feestje verzekerd, zowel op als buiten het domein.
o Er wordt door ons begeleiding voorzien, maar we vragen dat er ook minstens één volwassen familielid/begeleider van de jarige aanwezig is.
o Betalen gebeurt voor aanvang van het feestje, gepast met cash, via overschrijving of met Payconiq