Themadagen & dagkampen

Omdat we van elkaar ook veel kunnen leren, worden er themadagen georganiseerd voor groepen. Dit kan in de vorm zijn van een losse dag, een reeks losse dagen rond hetzelfde thema of een (halve) week dagkamp. Deze dagen zijn gevuld met spel en paardenplezier. Dit steeds gecombineerd met opdrachtjes rond een specifiek thema. Denk aan sociale vaardigheden versterken, complimenten geven en krijgen, talenten ontdekken, weerbaarheidstraining, relax dagen, kinderyoga en ga zo maar door! We gaan dus actief aan de slag met spelenderwijs bijleren, in kleine groepjes en in het onmisbare gezelschap van de paarden natuurlijk. 


Onze themadagen zijn toegankelijk voor zo veel mogelijk kinderen. Dit wil zeggen dat je welkom bent, ook wanneer je een rugzakje meedraagt, wat extra tijd nodig hebt of meer ondersteuning vraagt. Op voorhand kunnen we bekijken hoe we ons kunnen afstemmen op jouw eigen noden.


Houd goed onze agenda en social media in de gaten, daar worden de nieuwe dagen/kampen aangekondigd. Inschrijven kan steeds via mail of telefoon.

paarden kamp

    Praktisch


  • De themadagen en dagkampen gaan door van 9u tot 16u. Er wordt ook voor- en na-opvang voorzien van 8:00 tot 17:30u (gelieve dit wel te melden bij inschrijving).


  • Iedereen brengt zijn picknick mee. Wij voorzien water en een gezond tussendoortje.

  • Kom in kleren die vuil mogen worden en draag dichte schoenen. Bij regenweer breng je best je laarsjes en een regenjas mee. En in de zomer zonnecrème, een extra drankje, zwemkledij en handdoek.

  • De prijzen zullen variëren afhankelijk van de invulling van de dag(en). Meer uitgebreide informatie vind je op onze facebookpagina en in de agenda op de website.