Verhuur praktijkruimte


Ben jij zelfstandig hulpverlener (in bijberoep) en wil je graag je cliënten ontvangen in een rustige, natuurrijke omgeving? Onze pipowagen is ingericht als kantoor-/spreekruimte. Ideaal voor psychologen, orthopedagogen, coaches, studiebegeleiding, ergotherapeuten,... Het is een knusse ruimte, voorzien van tafel en stoelen, zitbank met kussens en uitzicht op het erf. Er is ook verlichting, verwarming en wifi aanwezig. Maar natuurlijk kan je ook volop gebruik maken van de picknicktafels buiten, kan je in de kleine dierenweide en heb je een bos vol wandelpaden ter beschikking,... Misschien neem je wel graag je (therapie)hond mee? Er zijn veel mogelijkheden!


De ruimte wordt verhuurd per blokken van 4 uur, in onderling overleg. Voor meer informatie kan u contact opnemen via mail of telefoon.
Stages


Studenten van uiteenlopende opleidingen kunnen een aanvraag doen om stage te lopen. Het gaat hierbij om kijk-/inleefstages of kortere stageperioden. Zo kan er bijvoorbeeld geholpen worden bij het uitwerken en mee ondersteunen van de themadagen en/of dagkampen. We bekijken individueel of er ruimte is voor het aansluiten bij een individueel traject of enkele losse sessies. Om een stage-aanvraag te doen, stuur gerust een mailtje met een korte voorstelling van jezelf en/of je CV.


Ook buiten een studie kunnen mensen zich aanmelden om mee te helpen bij de themadagen en dagkampen. Ben je graag actief bezig in de buitenlucht en ga je graag om met zowel kinderen als dieren, dan ben je zeker welkom! Een eigen voorstel?


Heb je zelf een idee voor een samenwerking, laat het me zeker weten! Dit kan gaan over een klasbezoek op onze locatie, een bezoekje met de pony's aan de voorziening, samenwerken aan een project of workshop, duosessies,...